Potgrond, Bodemverbetering, Hydrokorrels en Vijverproducten


• Potgrond en Hydrokorrels

Een mooie tuin begint bij de juiste voedingsbodem, een goede grond dus. Er zijn veel soorten planten die elk hun specifieke wensen hebben voor wat betreft de grond. Kies daarom altijd voor een goede potgrond die rekening houdt met de wensen van uw kostbare planten. Structuur, voedingswaarde, de capaciteit om water op te nemen en vast te houden zijn belangrijke factoren. Zorg ook voor een goede waterhuishouding in de pot, dat kan met hydrokorrels. De Naturado potgronden zijn RHP gecertificeerd. Let daarop bij de aanschaf van potgrond, want alleen dan heeft u de garantie voor een veilig en goed product! Wij volgen de tuintrends, daarom houden we in ons assortiment altijd rekening met nieuwe producten.

Wat is goede potgrond?
Gebruik altijd hydrokorrels!
RHP gecertificeerd
Nieuwe producten
Ook voor de vijver
Assortiment

• Bodemverbetering

In Nederland leven we op verschillende soorten grond; zo vind je in het westen voornamelijk kleigrond en in het oosten van het land is meer zandgrond te vinden. Elke grond heeft goede eigenschappen voor planten, zo houdt kleigrond water beter vast en is zandgrond lekker luchtig. Maar zo heeft ook elke grondsoort zijn nadelen; kleigrond bijvoorbeeld laat bij vochtig weer nauwelijks zuurstof door en zandgrond kan maar weinig water vasthouden in een drogere periode.

Voor de planten in de tuin is een goede bodem van levensbelang, elke grond kan dus wel een steuntje in de rug gebruiken wanneer het op bodemverbetering aankomt.

De belangrijkste functies van bodemverbeteraars zijn structuurverbetering, betere opname van vocht en voeding en goede ontwikkeling van het wortelgestel.

Structuurverbetering
Betere opname van vocht en voeding
Ontwikkeling van het wortelgestel
Assortiment

 
Potgrond, Bodemverbetering, Hydrokorrels en Vijverproducten Bodembedekkers, Zand en Grind Meststoffen voor de siertuin Graszaad en gazonverzorging Nieuwe producten
Potgrond en bodemverbetering Bodembedekkers Meststoffen voor de siertuin Graszaad en gazon Nieuwe producten
   
  © 1999-2012 Copyright Pokon Naturado BV – alle rechten voorbehouden